top of page

Jag heter Maria Wahlström och bor med min man Johan ca 1,5 mil utanför Linköping, i ett härligt rött hus med vita knutar på landet.

 

Här hemma bor fyra storpudlar, två svarta, Lilly och Lucy och två grå, Bonnie och pojken Eddie. Sist och minst, lilla Tingeling som är en svart toypudel på dryga elva år. Elvira och Ludvig finns i hundhimlen som de finaste stjärnorna de är!

 

Jag tränar lydnad, rallylydnad, nosework och åker på utställningar med mina hundar. Vi tränar även lite viltspår, personspår.

 

Jag har genomgått kennelklubbens uppfödarutbildning som avser genetik, foder, parning o valpning, juridik, anatomi och hundens beteende.

Jag är diplomerad hundmassör och även diplomerad hundinstruktör i valp- och vardagslydnad och även klickerträning och rallylydnad. Det är mest mina egna hundar som får ta del av skön massage pga av att tiden inte räcker till för mer.

 

 

Jag har några katter av rasen Devon Rex här hemma och några Devonhanar på foder.

Det är en ras som verkligen passar mig, livliga och påhittiga och har alltid något bus på gång.

Har man en så vill man gärna ha fler.

 

Jag och mina Devon åker runt en del på kattutställningar, det är kul att ställa sina katter och att träffa väldigt många trevliga människor.

 

Mitt katterinamn, Never enough, fick jag år 2007. Jag är diplomerad SVERAK uppfödare, 101125.

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page